Zanimljiv prelazni rok: Brandao sve bliže Humskoj, Stojanović čeka Zahavija

FK Partizan
Beta

Partizan je uveliko počeo da radi na dolascima i odlascima. Crno-belima je u narednoj sezoni prevashodni cilj plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ali će pre toga pokušati da se domognu Lige šampiona. Za Evropu su zato pojačanja neophodna.

 

Gonsalo Brandao je odavno prvi pik srpskog šampiona i on je sve bliži Humskoj. Portugalac je dobio čiste papire od Belenenseša, pregovori traju već 15 dana i, kako prenosi Sport, dao je načelan pristanak da dođe za prihvatljivu platu za srpske uslove. Posao jedino mogu da pokvare menadžeri koji mu se javljaju i obećavaju kako mogu da isposluju veću platu od ponuđene.

Luka Stojanović mogao bi da se vrati u Partizan. Odbeglo dete čeka ishod pregovora menadžera Pinija Zahavija i Apolona.

Niko me još nije zvao iz Partizana, ali sam čuo da postoji interesovanje. Imam još tri godine ugovor sa Apolonom, u toku su pregovori sa Kipranima o povećanju plate. Ne isključujem ni mogućnost povratka u Srbiju – poručio je Stojanović za Žurnal.

Menadžer Fahrija Šekularac, koji ima dobre veze u Koreji, obavio je razgovore sa čelnicima Partizana vezano za transfere nekih igrača. Tako bi Petar Grbić mogao da nastavi karijeru u Seulu.

Ugovorom sam vezan za Partizan još godinu i po dana. Naravno, ako stigne prava ponuda kojom bi i klub bio zadovoljan… – ne isključuje Grbić u razgovoru sa Žurnal mogućnost da promeni sredinu.