Zaustavili avion zbog Mijatovića: Fudbalskoj legendi ukraden ‘Roleks’ vredan 15.000 evra

Bivšem fudbaleru Reala i Partizana Predragu Mijatoviću ukraden je sinoć skupoceni sat marke 'Roleks' na aerodromu u Podgorici uoči leta za Beograd.

Mijatović je pokraden posle pasoške kontrole na Aerodromu Podgorica, ali je brzom intervencijom policije kradljivac uhvaćen, a legendarnom fudbaleru je vraćen dragoceni ručni sat.

Prema informacijama podgoričke Pobjede, Mijatović je posle kontrole putnika ušao u avion i ustanovio da mu je iz ličnih stvari koje je tokom uobičajene kontrole odložio u plastičnu posudu nestao ručni sat roleks vredan 15.000 evra. On je odmah alarmirao osoblje aviona koje je pozvalo policiju. Policija je odmah zaustavila poletanje aviona, a kradljivac je uhapšen.

Prema poslednjim informacijama službenici Stanice pogranične policije su iz aviona na letu Podgorica – Beograd, neposredno pre polijetanja, uhapsili Stefana Karišika (27), koji je državljanin Srbije. On je kako se istragom ispostavilo ukrao roleks Mijatoviću.

Jedan od putnika je preneo da se kapetan nekoliko puta izvinio zato što je avion kasnio sat i po vremena.

Mijatović (46) je u karijeri igrao za Levante, Fiorentinu, Real, Valensiju, Partizan i Budućnosti. On je za reprezentaciju Jugoslavije nastupio na 73 utakmica i postigao 26 golova.