ZAVRŠNI TURNIR SEZONE: Novak napada trofej u Londonu, a potom Liga šampiona!

Prvi meč na Masters kupu u Londonu Đoković igra večeras od 21 sat, a rival je Džon Izner. Novak je govorio o svojim očekivanjima na završnom teniskom turniru, ali i o fudbalu.

Beta/AP

Đoković je veliki navijač Crvene zvezde, ali kako se turnir u “O2 Areni” završava 18. novembra, jasno je da će Novak uveliko biti na odmoru kada crveno-beli u Ligi šampiona budu igrali sa Napolijem i Pari Sen Žermenom.

– Nadam se da ću biti uz tim u preostale dve utakmice. Možda ću otići na odmor odmah po završetku ovog turnira. Prerano je sada da odlučim o tome jer sam maksimalno koncentrisan na ovaj turnir – rekao je Đoković novinarima u Londonu.

Poznato je da Đoković voli da prati dešavanja ne samo u fudbalu, već i u drugim sportovima. On je igrao fudbal u nekoliko humanitarnih utakmica, uostalom, igra ga sa svojim prijateljima rekreativno, a često je primećen i na košarkaškim mečevima.

Na pitanje, kako gleda na igre crveno-belih ove sezone u Ligi šampiona, posebno posle pobede nad Liverpulom od 2:0, samo je zadovoljno konstatovao:

“Do sada je sve bilo dobro”.

Njegovi navijači se nadaju da će se i ova nedelja završiti dobro, tačnije sa peharom ATP tur finala u njegovim rukama.