ZDJELARU SE ISPUNIO DEČAČKI SAN: “Za Partizan navijam od malena, presudila energija Ivice Ilieva”

Saša Zdjelar
print screen/youtube.com/ Danas Conference Center

Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar kaže da je sa bivšim saigračima u Olimpjakosu imao svađe zbog Partizana, jer je često gledao utakmice crno-belih.

 

– Meni crno-bele boje znače sve, Bio sam u Olimpijakosu i gledao sam svaku utakmicu Partizana. Svađao sam se sa saigračima zbog Partizana. Pre dve godine sam uradio sve što sam mogao dao da dođem u Humsku, ali nisam uspeo. Sada sam konačno tu. U mom dolasku presudila je energija. Neverovatna energija koju je na mene preneo sportski direktor Ivica Iliev. Prosto sam je oseti – rekao je Zdjelar.

Partizan je više od dve godine pokušavao da dovede nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda, ali mu je to pošlo tek u ovogodšnjem januarskom prelaznom roku.

On je u Partizan došao na šestomesečnu pozajmicu, a crno-beli imaju mogućnost otkupa ugovora od Olimpijakosa.

– Hteo bih da se zahvalim klubu koji je uradio sve da bi me doveo. Došao sam u klub za koji navijam od malena. Ispunio mi se san da igram na terenu na kojem sam u avgustu prošle godine eliminisao Partizan. Bilo mi je žao, ali se nadam da ćemo za nekoliko meseci imati prilike da se revanširamo i da im pokažemo ko je gazda – rekao je Zdjelar.

On će priliku za debi imati za dve nedelje, kada će Partizan dočekati Viktoriju iz Plzenja.

– Imao sam sreću da sada dođem, da napravimo nešto što je neverovatno. Nisam mnogo pratio Viktoriju, ali imam dve nedelje da se pripremimo. Svi igrači koji su ovde poseduju kvalitet, a to potvrđuju i rezultati. Nadam se da ćemo pobeđivati u nizu – kazao je Zdjelar.

Novi fudbaler crno-belih je ocenio da njegovo iskustvo iz Lige šampiona može da dosta doprinese ekipi, kao i da ga raduje što će u Partizanu igrati s nekadašnjim saigračima Nemanjom Antonovim i Markom Jankovićem.