Žečević: Potreban je čovek sposoban da vodi veliki klub kakav je Partizan

Bivši generalni sekretar Partizana Žarko Žečević rekao je za „Sport“ da nema u planu povratak među čelnike kluba iz Humske.

Zečević je istakao da je crno-belima potreban sposoban čovek na čelu pred izbore u klubu koji će biti održani 16. decembra.

Iz kluba su poručili da će se za članove Skupštine prioritetno birati igrači, treneri i zaposleni u klubu, koji su zaslužni za najveće uspehe, među koje Zečević definitivno pripada.

– Partizanu je u ovom trenutku potreban čovek čelnik, koji je sposoban u svakom smislu te reči, jer se zna koliko je bitna uloga predsednika – rekao je Zečević za Sport.

– To mora da bude neko ko je ekonomski u potpunosti potkovan, organizaciono vešt da drži po kontrolom veliki klub kakav je Partizan, ali i spreman da se uhvati u koštac sa svim zadacima, problemima, izazovima sa kojima se suoči. A, na takvoj poziciji ih svakako uvak ima. U Srbiji ima mnogo darovitih ljudi. Treba ga, da tako kažem, pronaći i usmeriti ka Partizanu – jasan je Zečević.

Na pitanje da li bi se vratio u klub da mu to neko ponudi, Zečević je kratko i jasno odgovorio: „Daleko bilo!”

Zečević je jedan od delegata Skupštine Partizana, ali ne može da garantuje da će to biti i posle Skupštine.

– Jesam član Skupštine, ali ne znam da li ću biti i u narednom sazivu. Ako me budu izabrali, svakako ću doći na zasedanje – istakao je Zečević.