Žele ga i u narednoj sezoni: Uprava Liverpula ne razmišlja o otpuštanju Rodžersa

rodžers
beta

Uprava fudbalskog kluba Liverpul detaljno će analizirati sezonu, ali ne razmišlja o otpuštanju trenera Brendana Rodžersa, preneli su danas britanski mediji.

 

Liverpul je ovu sezonu završio na šestom mestu na tabeli i sledeće sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Takmičenje u Premijer ligi završio je porazom od Stouka od 1:6, zbog čega su mediji spekulisali da će Rodžers dobiti otkaz.

Izvor Skaj Sportsa naveo je da će uprava kluba u junu analizirati sezonu, ali da njeni članovi ne planiraju da razgovaraju o promeni trenera. Utakmicom na stadionu Britanija od Liverpula se oprostio legendarni kapiten Stiven Džerard, koji je i postigao gol protiv Stouka. Džerard je celu karijeru proveo u Liverpulu, a uprava kluba obavestila ga je da mu ove godine neće ponuditi novi ugovor, pa je on potpisao za Los Anđeles Galaksi.

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je ekipa zaslužila da završi sezonu na šestom mestu na tabeli i da klub tokom leta čeka težak posao.

Oduvek sam govorio da ću otići kada vlasnici budu želeli da odem iz kluba. Ali, mislim da mogu još mnogo da ponudim klubu. Ove sezone dogodile su se mnoge stvari koje su otežale posao, ali razumem. Završili smo sezonu na šestom mestu na tabeli, a to smo i zaslužili. Pred klubom je važno leto, izgubili smo Stivena i čeka nas paklen posao – rekao je Rodžers.loading...