Želite li kopačke kakve ima Mesut Ozil? (FOTO)

Paralelno sa svetskom premijerom, na tržištu Srbije dostupna je adidas linija 'Predator Instinct', najnovija inkarnacija legendarnih fudbalskih kopački Predator, čije se pojavljivanje poklapa i sa 20. godišnjicom lansiranja prve linije ovih patika.

Neke od najvećih svetskih fudbalskih zvezda, uključujući Mesut Оzila, počele su da nose ove kopačke po povratku u svoje klubove nakon Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Kopačke su dostupne i na našem tržištu, a uz kupljen bilo koji Predator model patika, stiče se mogućnost kupovine Predator čarape za jedan dinar, koje su izrađene u veoma limitiranoj količini. Kopačke sa čarapama mogu se nabaviti samo u adidas brend radnjama u tržnim centrima Ušće i Delta City, kao i u prodavnicama „Đak” sportske opreme. Akcija traje do 15. septembra.

Dizajn kopački Predator, koje su proslavili igrači poput Dejvida Bekama i Zinedina Zidana, prilagođen je tako da slavi nasleđe ovih kopački, ali i instinkte igrača koji ih nose. Najveću inovaciju predstavlja revolucionarni kontrolni okvir koji se proteže oko kopačke i prostire na prednji deo stopala, što obezbeđuje najveći mogući nivo prijanjanja, dodira i kontrole lopte – idealno za brze driblinge i promenu pravca. Precizno konstruisani materijali pružaju optimalnu kontrolu i udobnost, dok novi đon TPU omogućava bolju fleksibilnost pokreta.