ŽENE UZDIŠU, MUŠKARCI SE DIVE: Luis Hamilton pokazao koliko je ŠAMPION i van trkačkih staza (FOTO+VIDEO)

Luis Hamilton
Promo

Luis Hamilton, britanski vozač Formule 1 i četvorostruki svetski šampion pažnju javnosti privlači i van trkačkih staza.

 

Tomi Hilfiger je objavio da će britanski vozač Formule 1 i četvorostruki svetski šampion, Luis Hamilton, biti novo globalno zaštitno lice muške linije, počev od proleća 2018. 

– Oduvek sam se divio Luisovoj neverovatnoj izdržljivosti tokom trke, kao i jedinstvenom stilu vožnje, što govori u prilog novoj generaciji Tomi momaka. Svoju neverovatnu karijeru je izgradio kao trkač uz dosta strasti, posvećenosti i izuzetno dosta teškog rada – vrednosti koje sam prisvojio gradeći svoj brend. Već sarađujemo na Formuli 1, a ovo partnerstvo gradimo na našem nasleđu bogatom kolaboracijama, ovoga puta sa svetom moto sporta – izjavio je Tomi Hilfiger.

 

Brojna dostignuća u bogatoj karijeri, dovela su Hamiltona u elitni krug globalnih sportista i učinila jednim od najvećih vozača u istoriji Formule 1. Trenutno drži rekord po najvećem broju pole pozicija, broju poena i pobeda.

Osvojio je najmanje po jedan Grand Prix u svakoj sezoni u kojoj se takmičio. Trenutno ima više od 17 miliona pratilaca na društvenim mrežama kojima nudi jedinstven pogled na ovo prestižno takmičenje ali i svoj privatni život.

Muška kolekcija brenda za proleće/leto 2018 dostupna je u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.