ŽESTOKE OPTUŽBE PARTIZANOVE LEGENDE: “Dule, želeo si da BUDEŠ SVE, nemoj sad da izigravaš Če Gevaru”

vujošević
beta

"Nemoj sada da pereš ruke i kažeš: Dajte mi moje pare koje sam zaradio!"

 

Legendarni Partizanov košarkaš Goran Grbović je izrevoltiran situacijom u klubu nakon tužbe Duška Vujoševića.

Duletova tužba je puštanje giljotine da se odseče glava. Njegov trud je mnogo veći od 113.000 ili od 513.000 evra… Deset puta je veći zbog onoga što je uradio za Partizan, ma stotinu puta. Koliko je samo igrača stvorio, njegovi časovi ljubavi, toliko svega… Ako je to samo 113.000, pa platiće Partizan to, ali nemojmo da budemo licemeri, da svi peremo ruke sa “ja sam bio trener, on je bio sportski, a onaj poslovni direktor, ovo je predsednik…”, rekao je Goran Grbović za “Blic”.

Grbović se tu nije zaustavio, već je nastavio u dahu da priča o nekadašnjem učitelju…

Želeo si da budeš sve, da budeš pokret, a jedan je bio Marlon Brando, zbog koga je nastao rokenrol. Nemoj da izigravaš Če Gevaru, pa kažeš “bio sam samo običan trener i pošteno sam zaradio svoj novac”. Bio si sve u klubu, dragi Dule. I zaslužio si da budeš sve jer je bilo toliko nesposobnih ljudi oko tebe, koji ništa nisu radili i koji su ti na kraju zabili nož u leđa – naglasio je Grbović.

Nekada odlični šuter je takođe stao u odbranu sadašnjeg predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.

Ne može Dule da proziva sadašnjeg predsednika. Nije bitno iz koje si partije, nemojmo da smo licemerni, tipa “ja sam bio to, a ti to”… Bio si i trener, predsednik kluba, sportskog društva i ekonom, blagajnik… sve si bio. Nemoj sada da pereš ruke i kažeš: “Dajte mi moje pare koje sam zaradio”, jasan je Grba.