Živković: Nećemo poleteti, dobra smo deca

živković
fss.rs

Fudbaler zlatnih "Orlića" Andrija Živković rekao da proživljava najlepše trenutke u životu. Presudni momenat na Svetskom prvenstvu je gol protiv Mađarske u nadoknadi, zaključio je on. Živković dodaje da je titula osvojena zahvaljujući zajedništvu i da se niko od reprezentativaca neće promeniti nakon sjajnog uspeha selekcije.

 

Jedan od najboljih pojedinaca srpske U-20 reprezentacije Andrija Živković rekao je za B92 da igrači neće poleteti i da će ostati isti oni dobri momci.

Živkovića je po sletanju na aerodrom Nikola Tesla sačekala čitava porodica, a on je rekao da trenutno proživljava najlepše trenutke u karijeri.

Prelep osećaj stvarno, ovo je najlepši trenutak u mom životu. Stvarno mi je drago što smo ispisali istoriju srpskog fudbala, što smo stigli živi i zdrava. Hvala navijačima koji su došli i podržavali dok smo igrali. Vidimo se večeras – rekao je Živković za B92.

Napadač Partizana nikada do sada nije prisustvovao nekom dočeku sportista.

– Nikada nisam bio na nekom dočeku, ovo će mi biti prvi put i sve mi je čudno. Prvi put ću ići na balkon – bila mi je velika želja, ali i velika čast – dodao je krilni igrač.

Srbija je u subotu ujutro okončala briljantan nastup na Mundijalitu na Novom Zelandu pobedom protiv Brazila u finalu posle produžetaka sa 2:1.

– Presudni trenutak desio se protiv Mađarske kada smo postigli gol u poslednjem minutu, a onda dobili u produžetku. Ovo je veliki korak za sve nas i za naše karijere. Ovo su sve divni momci, to smo i dokazali. Osvojili smo svetsko prvenstvo jer smo svi bili kao jedan. Drago mi je što sam bio deo ove generacije i nadam se da ćemo igrati i dalje u mladoj i A reprezentaciji – dodao je reprezentativac Srbije.

Živković je istakao da igrači neće poleteti posle velikog uspeha koji su ostvarili.

Nema razloga da poletimo, nismo mi u tom fazonu. Dobra smo deca, dolazimo iz normalnih porodica i nema razloga da poletimo ili nešto uzdižemo. Mi smo oni stari momci koji su krenuli na put, koji su igrali kvalifikacije i Evropsko prvenstvo. Svi smo isti momci i takvi ćemo i ostati – zaključio je Živković.