ŽIVKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam ni znao da sam prodat, sve ovo mi teško pada

Andrija Živković
Beta

Fudbaler Partizana Andrija Živković rekao je da mu teško pada cela situacija koja se dešava u vezi sa njegovim ostankom, ili odlaskom iz kluba.

 

Njegov menadžer Predrag Đorđević u četvrtak je saopštio da mladi fudbaler neće produžiti novi ugovor sa crno-belima, a aktuelni važi do 31. juna.

Ukoliko na tome ostane, Andrija će klub napustiti bez obeštećenja, a Partizan će fondu Pinija Zahavija morati da plati penal u iznosu od 2.5 miliona evra, jer je taj menadžer imao 25 odsto udela od eventualne prodaje.

Mladi fudbaler kaže da nije znao da je prodat investicionom fondu i da nikada nije video sporan ugovor.

Nisam znao sve dok nije izašlo u novinama, ni danas ne znam kakav je to ugovor ni u čemu se tu radi, u životu ga nisam video – rekao je Živković na Kipru, gde se ekipa Ivana Tomića nalazi na prirpemama.

Živković kaže da sve što se dešava utiče na njegovo raspoloženje, ali da će na terenu uvek dati sve od sebe za klub.

Raspoloženje mi nije baš kako bih voleo da bude. Mnogo mi je teško da gledam sve što se piše o meni i što me „provlače“ po novinama, mislim da to nisam zaslužio i da sam najmanji krivac u celoj situaciji. I Zoranu Milinkoviću dok je bio trener i celoj Upravi sam još ranije rekao da ću biti u Partizanu do leta, tako će i biti. Imam ugovor još šest meseci, od prvog jula sam na raspolaganju Upravi šta god bude trebalo – kazao je on.

On nije previše želeo da komentariše izjave Saše Ilića i Vladimira Stojkovića.

Svako ima pravo na svoj stav, a ne znam kako bi drugi reagovali kada bi bili u mojoj situaciji, jer je stvarno mnogo teško – zaključio je Živković.