ŽIVKOVIĆEV AGENT: Pritisci na Andriju su nečuveni, neće produžiti ugovor sa Partizanom

Andrija Živković
Beta

Menadžer Andrije Živkovića, Predrag Đorđević, rekao je da, posle svih zbivanja, mladi fudbaler neće produžiti ugovor sa Partizanom.

 

On se javnosti obratio otvorenim pismomu kom naglašava da je nedopustiv pritisak na Živkovića i da se na taj način ugrožava bezbednost igrača Partizana.

Dugo sam u fudbalu, praktično čitav svoj život, ali ovakav pritisak i napad na jednog igrača i njegovu porodicu još nisam video. Ovo je neverovatno! Ovo je užasno! I kao prijatelj i kao roditelj se brinem za njih, jer ovo ide predaleko. Ako se ovako nastavi, strahujem kuda sve to može da ode. Članovi Uprave, navijači pa čak i neki saigrači otvoreno govore najgore stvari o Andriji! Ovim se ugrožava bezbednost jednog deteta i jedne porodice! Hoće li ih neko zaštiti?

Posle ovakvog ponašanja ljudi iz kluba, donešena je odluka, zajedno sa ocem Andrije Živkovića, da poptisivanja bilo kakvog produžetka ili aneksa postojećeg ugovora neće biti! To bi značilo, da se na leto ili za godinu ili dve, prolazi ponovo kroz sve ovo. Postoji i opravdana sumnja da Fond, koji je otkupio 50 odsto prava transfera i FK Partizan žele aneks ugovora kako bi Fond polagao prava i kod narednih transfera. Zauzvrat oprostiće penal od nekoliko miliona evra koje potražuju od kluba. Ako se aneks oslanja na stari ugovor igrač-klub oni imaju pravni osnov za ulaz i u novi.

 

Andrija će ispoštovati klub, bez obzira kako se završi ova priča. On će se odužiti FK Partizan jer to je za njega svetinja koju nosi u srcu. On se isto ponašao prema porodici i kada nije imao ni dinara i danas kada mu se nude milioni. Drugi kao da ne žele to da razumeju. Ali razumeće, na osnovu same veličine jednog 19-godišnjeg deteta, to jest Andrije Živkovića. Za njegovu porodicu je bitno da je on srećan pa makar i ne igrao više profesionalno fudbal – poručio je Đorđević, a prenose Novosti.