ZLATNI ‘ORLIĆ’ PEVA KAO SLAVUJ: Kad fudbaler pusti glas, to zvuči ovako!

U emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" popularni voditelj ugostio je prvake sveta - naše zlatne "Orliće"! Na tapetu su bili utisci sa šampionata, naravno, ali i priče o daljoj karijeri, planovima, a uz to i neke neobavezne, opuštajuće teme.

 

Zlatni momci bili su simpatični, neposredni i opušteni i još jednom su dokazali da nisu bez razloga osvojili srca čitave Srbije.

Kapiten mlade selekcije Predrag Rajković otkrio je da su se na Novom Zelandu dobro zabavljali, te da ih je muzikom i pesmama “animirao” i muzičar iz njihove “čete”. Naime, njegov kolega na golu Filip Manojlović iz Crvene Zvezde nije samo dobar fudbaler, već i peva kao slavuj!

– Imamo pevača u ekipi, mora ovde da otpeva jednu pesmu – istakao je Rajković, a Ivan Ivanović sa oduševljenjem je prihvatio ovu ideju.

Filip se pomalo šaljivo zahvalio timskom kolegi i na sceni zapevao čuvenu baladu Dada Glišića “Dišem, al’ nisam živ”, a kako ova numera zvuči u njegovoj interpretaciji pogledajte na snimku (premotajte na 40 minuta i 55 sekundi).