‘Zmajevo’ srce kuca za Srbiju: Babović donirao milion dinara, Voždovac pomaže Krupnju

Velika nesreća koja nas je zadesila probudila je sve dobre ljude i ujedinila ih u pomoći ugroženima. Svakoga dana stižu vesti o nesebičnom angažovanju naših sportista, kako ličnim donacijama, tako i kroz akcije klubova, lobiranje po svetu, ustupanje svojih prostorija ugroženima, itd.

Fudbaler Voždovca, Stefan Babović, pokazao je veliku humanost uplatom lične donacije od milion dinara za pomoć ugroženom stanovništvu širom Srbije koje se i danas bori sa poplavama i njihovim posledicama. Gest za svaku pohvalu, ali ne i neočekivan, jer Stefanu to nije prvi put da učestvuje u ovakvim akcijama.

Fudbalski klub Voždovac takođe se uključio u akciju prikupljanja pomoći, u saradnji sa TC Stadion i igraonicom Dreamland. Klub moli sve koji su spremni da doniraju humanitarnu pomoć u vidu flaširane vode, konzervirane hrane, higijenskih sredstava, hrane i pelena za bebe, pelena za odrasle i drugih potrebnih namirnica, da pomoć dostave u prostoriju TC Stadion na nivou +1, na info-pult centra ili u igraonicu Dreamland svakoga dana od 10:00 do 22:00 časova.

Sva prikupljena pomoć od četvrtka i petka biće upućena u Krupanj, jednu od najugroženijih opština.