“ZNAMO ŠTA NAS ČEKA”: Pred Partizanom je veliki izazov, a ovo je Jevtovićev RECEPT ZA USPEH!

Marko Jevtović
print screen/youtube.com/ Danas Conference Center

Fudbaler Partizana Marko Jevtović ocenio je danas da će Viktorija Plzenj ozbiljan izazov za crno-bele u Ligi Evrope i dodao da njegova ekipa u svaku utakmicu mora da uđe maksimalno angažovana.

 

– Očekuje nas veoma ozbiljan meč sa ekipom koja možda za našu javnost nije zvučno ime, ali ozbiljan fudbalski protivnik i šampion Češke. Videli smo kako čvrsto igraju ekipe iz te regije koje nisu među prve tri, tako da znamo šta nas čeka i ozbiljno smo to shvatili – rekao je Jevtović za klupski sajt.

Crno-beli nedavno su se vratili s priprema na Kipru, a Jevotivć je kazao da su slobodni dan po povratku prijali ekipi.

– Brzo je sve prošlo i pauza i pripreme i sada moramo da počnemo sve praktično od nule. Veliki izazovi su pred nama, a ujedno i velika očekivanja javnosti i navijača. U Partizanu je uvek tako i to igrači shvate tek kada dođu u klub, dok sa strane to deluje drugačije. Partizan praktično svaku utakmicu mora da od igra sa 120 posto snage bez obzira koji meč je u pitanju, jer su protiv nas svi dodatno motivisani. Nije lako imati tako visok kontinuitet stalno, ali mora se – rekao je Jevtović.

On je ocenio da je u fudbalu svako zamenjiv i da svako od igrača mora da bude maksimalno spreman da odgovori izazovima.

– U fudbalu je svako zamenjiv. Surovo govoreći, danas jesi sutra nisi i stoga šef uvek mora da ima dve ekipe igrača koji su u svakom trenutku spremni da odgovore zahtevima Partizana. To je kod nas upravo slučaj i zato struka nema razloga za brigu – rekao je Jevtović.

Vezista Partizana je dodao da će se ekipa boriti do kraja da sustigne prednost Crvene zvezde u šampionatu koja posle prvog dela sezone iznosi devet bodova.