Zoran Rendulić pojačao Zvezdu: Najbolji potez u mojoj karijeri!

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić prvo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, pošto je danas sa crveno-belima potpisao dvogodišnji ugovor.

 

Crvenazvezdafk.com

“Prve impresije su da sam došao u najveći klub, ne samo u Srbiji. Još mi je sve ovo novo, iako sam dugo igrao u inostranstvu, a i u Čukaričkom u prethodnih šest meseci, mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri. Mislim da sam u najboljim godinama da napravim pravi potez i da pomognem Zvezdi da se osvoji titula”, rekao je Rendulić.

Rendulić će naredne sezone nositi dres sa brojem 77.

“Privukla me je veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa (Miodraga) Božovića. Dok sam bio u Francuskoj, hteo je da me dovede u Rusiju. Znam dosta igrača tako da mi neće trebati mnogo da se prilagodim, kao i to što znam šta šef od mene traži. Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića”, kazao je novi štoper Zvezde.

Sportski direktor Crvene zvezde Blaža Raosavljević kazao je da je Rendulić bio želja Božovića, jer su imali odličnu saradnju u prošlosti.

Raosavljević je najavio i da će biti još pojačanja u crveno-belom taboru.

“Biće pojačanja, polako, nećemo da žurimo. Sutra krećemo na pripreme, i Miodrag Božović želi da osmotri situaciju i dodatno se upozna sa igračima. Nećemo kasniti sa pojačanjima, sve će biti urađeno na vreme”, rekao je Raosavljević.