Zvezda: Atamanu će biti omogućen dolazak u Srbiju, utakmicu ćemo organizovati na najbolji način

Crvena zvezda saopštila je da je posle sastanka predsednika Nebojše Čovića i predsednika Vlade Aleksandra Vučića da je Erginu Atamanu dozvoljen ulazak u Srbiju.

Trener Galatasaraja će tako imati priliku da, u petak od 21 čas, predvodi svoj tim protiv crveno-belih u trećem kolu grupe E Top 16 faze Evrolige.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, rukovodstvo Zvezde preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica.

Saopštenje Crvene zvezde Telekom prenosimo u celosti i bez ispravki:

– Rukovodstvo KK Crvena zvezda preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige protiv Galatasaraja protekne u najboljem redu. Upravo sa tim ciljem, kao što je i najavljeno, Predsednik Vlade Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić primio je predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića. Premijer Srbije je podržao inicijativu KK Crvena zvezda i dogovore koje je Zvezda postigla sa Galatasarajem i Evroligom uz konstataciju da će država Srbija i njeni nadležni organi u potpunosti obezbediti odigravanje utakmice Crvena zvezda – Galatasaraj. Treneru Atamanu će biti omogućen dolazak u Srbiju i on će predvoditi ekipu iz Istanbula u duelu sa crveno-belima koji je zakazan za petak 16. januar u Kombank areni sa početkom u 21 sat– stoji na sajtu kluba.