Zvezda časti dame za Dan žena: Besplatno na Marakanu i u Pionir

Povodom 8. marta ulaz na košarkašku utakmicu crveno-belih sa Krkom i fudbalski duel sa Napretkom biće besplatan za pripadnice lepšeg pola.

Povodom Dana žena, u košarkaškoj i fudbalskoj sekciji Sportskog društva Crvena zvezda odlučili su da obraduju svoje navijačice.

Ulaz u halu “Pionir” i na stadion “Marakana” u subotu će biti besplatan za sve devojčice, devojke i gospođe.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, lideri ABA lige, nastaviće odbranu prve pozicije protiv Krke od 21.00, dok će fudbaleri pokušati da zadrže, takođe, lidersku poziciju u duelu sa Napretkom iz Kruševca koji počinje u 18 časova.Za muškarce, ulaz na tribine “Pionira” košta 300 dinara, za mesta u parteru potrebno je izdvojiti 600, za plavu i belu ložu 1.000, a za ložu 1.500 dinara. Cena ulaznice za počasna mesta tik uz teren je 5.000 dinara.

Ulaznice će moći da se kupe od petka na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na dan utakmice, na blagajni “Pionira” od 17.00 časova.

Što se tiče fudbala, ulaz na severnu tribinu je 100 dinara, na istočnu 200, a na zapadnu 300.

Prodaja će se vršiti na blagajni stadiona Crvene zvezde u petak od 11 do 16 sati i u subotu od 11 do početka utakmice.

“Prema istraživanjima koja su obavljena tokom prošle sezone, 23 odsto publike koja u Pioniru prati utakmice KK Crvena zvezda je ženskog pola i ovaj poklon predstavlja mali znak pažnje za sve devojke i žene koje vole i zdušno podržavaju Crvenu zvezdu. Ovim putem pozivamo sve dame da dođu na utakmicu i praznik posvećen njima provedu uz crveno-bele košarkaše”, saopštio je KK Crvena zvezda Telekom.