ZVEZDA-MILAN PRED PUNIM STADIONOM? Moguće je, ali pod OVIM USLOVOM

Crveno-beli igraju polovinom februara.

printscreen/youtube.com/DSBEOGRAD - Делије Север Београд

Sport u Srbiji se već mesecima igra bez publike, ali bi to po rečima jednog od istaknutih srpskih lekara moglo da se promeni u narednoj godini. Moguće je da će biti publike čak i Zvezdinom meču u Ligi Evrope.

Govoreći o odlasku navijača na stadion doktor Predrag Kon je istakao da je on optimista i da bi moglo da se desi da stadioni do polovine februara budu čak bezbedni za navijače!

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, član Kriznog štaba je otkrio da postoji mogućnost da uskoro publika posećuje sportske događaje u Srbiji. Naravno, najviše će zavisiti od tadašnje situacije sa korona virusom, ali je on optimista po pitanju slabljenja virusa.

Da li to znači da bi Zvezda protiv Milana mogla da zaigra pred navijačima?

– Mogu da izrazim nadu, surovi sam optimista. Trudim se da se što manje ljudi zarazi, verujem da sve može da se poboljša. Iskreno se nadam da će do tada biti moguće otići na utakmicu – rekao je Predrag Kon.

Ipak, treba biti oprezan jer je virus ”žilav” i ne odustaje u ovoj borbi.

– Sve zavisi od toga kako će se ponašati virus. Stalno nas iznenađuje, jednostavno se ne predaje – rekao je epidemiolog u intervjuu na B92.

Crvena zvezda i Milan će oba svoja meča odigrati u februaru. Crveno-beli će biti domaćini 18. februara, dok je revanš sedam dana kasnije.