Zvezda: Novac za Asamou na računu FSS-a, probaćemo da poništimo odluku o isplati

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom spora sa bivšim igračem Natanijelom Asamoom, koji još nije dobio novac za raskid ugovora sa klubom sa Marakane.

Rok za isplatu bio je četvrtak, a fudbaler iz Gane nije dobio novac, pa se obratio pismom čelnicima Fudbalskog saveza Srbije. On je saopštio da mu je rečeno kako je novac deponovan sa računa kluba na račun FSS-a, ali da još nije bilo konačne uplate.

“U vezi spora koji je u toku, a između FK Crvena zvezda i igrača Natanijela Asamoe, još jednom napominjemo da su sredstva u punom iznosu deponovana u Fudbalski savez Srbije, i to poslednjeg dana prelaznog roka.

Iako je Disciplinska komisija FSS odbacila naš prigovor, FK Crvena zvezda će blagovremeno uložiti žalbu Komisiji za žalbe FSS.

Takođe, pravni zastupnici FK Crvena zvezda istovremeno razmatraju mogućnost pokretanja postupka pred redovnim sudom radi poništenja odluke Arbitražne komisije Zajednice Superlige, sa predlogom izdavanja privremene zabrane isplate igraču do okončanja sudskog postupka, i sa predlogom da se traženi iznos deponuje na depozit kod redovnog suda do pravosnažnosti odluke”, navodi se u saopštenju kluba sa Marakane.