Zvezda otputovala u Sloveniju, počinje i prodaja sezonskih ulaznica

Crvena zvezda
fkcrvenazvezda.com

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u utorak ujutru u Sloveniju gde će obaviti pripreme, a rukovodstvo kluba je najavilo da će u sredu početi prodaja sezonskih karata.

 

Crveno-beli su pod vođstvom novog trenera Miodraga Božovića otišli u staru bazu Terme Čatež, gde će provesti 10 dana i odigrati mečeve protiv Slovenja (17. jun), Krke (20. jun) i Karpata (25. jun).

Što se ulaznica tiče, u prodaji će se naći dve vrste sezonskih karata, „Superliga” i „Superliga plus”. Prva važi za sve mečeve domaćeg prvenstva uz plej-of, a druga važi i za sve mečeve koje će Zvezda igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

Pravo preče kupovine imaće vlasnici prethodnih sezonskih karata, obnavljanje ulaznica trajaće do 13. jula, a svi koji žele to da učine, dužni su da ponesu prethodnu sezonsku na uvid. Regularna prodaja bez dodatnih popusta počeće 22. juna i trajaće do 12. avgusta.  Obnavljanje će se vršiti isključivo u prostorijama kluba, regularna prodaja biće moguća u Red Star šopovima, na stadionu i ulici Kralja Milana.
 

Mečevi prvog kola kvalifikacija igraće se 2. i 9. jula, drugog 16. i 23. jula, a trećeg 30. jula i 6. avgusta. Konačno plej-of kolo igraće se 20. i 27. avgusta.

Igrači koji su otputovali na pripreme:

Golmani: Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković.

Odbrambeni igrači: Zoran Rendulić, Darko Lazić, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Marko Marinković, Zlatko Iličić, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković.

Vezni igrači: Saša Stojanović, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Danijel Avramovski, Vladimir Jovović, Nemanja Ahčin, Nikola Stojković, Dušan Živković, Nikola Jovanović, Lazar Tufegdžić.

Napadači: Luka Jović i Petar Orlandić.