ZVEZDA PREGRMELA BANJICU: Sigurna POBEDA u meču sa Radom najavljuje VELIKU PRAŠKU NOĆ! (VIDEO)

Pešić
print screen/youtube.com/BALKAN PRENOS

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili i drugu prvenstvenu pobedu u ovoj sezoni, a pred naletom ekipe Vladana Milojevića oružje je položio Rad (0:2).

 

Zvezda je u novi prvenstveni duel ušla bez standardnih prvotimaca Kange, Donalda i Boaćija, jer je trener Milojević sa razlogom želeo da ih sačuva za revanš u Pragu.

Njih su danas na Banjici dobro zamenili nekadašnji kapiten Milijaš ali i talentovani Uroš Račić.

Zvezdi se inicijativa isplatila u 38 minutu, kada je posle kornera u kaznenom prostoru domaćina, sjajno skočio Le Talek i udarcem glavom lobovao golmana Markovića.

Rad se nije predavao, a u jednom delu utakmice,Građevinari su apsolutno gospodarili terenom. Najbolje šanse su propuštene na početku drugog poluvremena. Borjana je na iskušenje u stavio Stefan Vico pogodivši stativu ali i u 54. minutu kada je Vujačić sa desetak metara pogodio prečku.

Zvezda je pobedu overila u nadoknadi vremena. Aleksandar Pešić je sjajno reagovao na centrašut kome je prethodila lepa akcija po levoj strani.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje još jedan evropski spektakl. Izabranici Vladana Milojevića brane u Pragu protiv domaće Sparte brane prednost od 2:0.