Organizovana grupa navijača Crvene zvezde saopštila je da ne sme da se desi nijedan incident tokom večerašnje proslave titule fudbalskog kluba na ulicama Beograda.

 

– Jako bitna stvar je da kada krenemo, imamo na umu da je Beograd naš grad i ne sme da se desi nijedan incident koji će da baci mrlju na ovakav zvezdaški dan – navodi se u saopštenju “Delija”.

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde proslaviće u subotu uveče titulu šampiona Srbije, prvo na stadionu “Rajko Mitić”, a potom i na ulicama prestonice.

Skrenuta je pažnja da će u Beogradu biti mnogo turista zbog završnog turnira košarkaške Evrolige i da ih navijači tih klubova “ne interesuju” dok crveno-beli proslavljaju titulu.

– Želimo da skrenemo pažnju ljudima da u šetnji kroz grad ne obraćaju pažnju na njih, ako ih uopšte bude bilo, jer nas oni ne interesuju. Želimo da se ovaj dan pamti po našoj proslavi i ni po čemu drugom. Da pokažemo koji je događaj najbitniji ovih dana za Srbiju i Beograd – ističe se u saopštenju.

Proslava će početi u 19.00 na stadionu “Rajko Mitić”, kada će fudbalerima tog kluba biti uručen trofej.

Utakmica protiv Voždovca igraće se od 20.00, a posle nje će igrači u otvorenom autobusu, praćeni navijačima otići do hrama Svetog Save, a potom nastaviti put do Kalemegdana.loading...