Zvezda zove navijače da napune Pionir za rekordnu 12. pobedu u ABA ligi: Na Igokeu za 300 dinara

Crvena zvezda Telekom će u 12. kolu ABA lige u ponedeljak od 21 sat dočekati Igokeu iz Aleksandrovca, a klub sa Malog Kalemegdana objavio je da će karte za taj meč biti puštene u

Crveno-beli u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja imaju besprekoran učininak pošto su iz 11 kola upisali isto toliko pobeda, a sa trijumfalnim nizom žele da nastave i u duelu sa ekipom iz Aleksandrovca.

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od subote na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije), a na dan utakmice karte će moći da se kupe na biletarnici Pionira od 16 sati pa sve do početka meča.

Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.

„Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke i pruže podršku crveno-belim košarkašima da zabeleže još jednu važnu pobedu. Podsećamo da bi eventualnim trijumfom Zvezda izjednačila rekord po broju uzastopnih pobeda na startu regionalnog takmičenja u istoriji, koji je postavila Olimpija u sezoni 2001/2002. Takođe, posebno naglašavamo da kupovina ulaznice predstavlja najdirektniju moguću finansijsku pomoć klubu”, napisano je na sajtu KK Crvena zvezda.