Zvezda zvanično predstavila novo pojačanje: Cvetković potpisao dvogodišnji ugovor

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je dvogodišnji ugovor sa doskorašnjim igračem Napretka Milošem Cvetkovićem.

Cvetković ima 24 godine, igra na poziciji desnog beka, a osim Zvezde i Napretka, nosio je dresove Zemuna, Rada i Hajduka iz Kule.

– Drago mi je što sam se vratio u klub gde sam počeo karijeru, velika je čast i presrećan sam što ću ponovo nositi dres Crvene zvezde. Došao sam u najveći klub u Srbiji, sa najboljim navijačima i zadovoljstvo mi je što ću opet saradjivati sa trenerom Lalatovićem. Daću sve od sebe da opravdam poverenje čelnika kluba – rekao je Cvetković na stadionu „Marakana”.

On je istakao da nije razmišljao o drugim klubovima, iako su prethodnih dana mediji prenosili da je za Cvetkovića zaintersovan i Partizan.

– Čim sam danas ovde, zna se koga sam odabrao. Kada je stigao poziv Zvezde, nijednog momenta nisam razmišljao o drugoj opciji – rekao je Cvetković, koji će nositi dres sa brojem 18.

Vršilac dužnosti sportskog dirketora Crvene zvezde Blažo Raosavljević rekao je da će crveno-beli uskoro dovesti još pojačanja.

– Luković je već naš igrač, imaćemo njegovu promociju za dva dana. Biće još pojačanja i uglavnom će svi doći do početka priprema. Prvi je Cvetković, koji je igrao kod nas i zaobilaznim putem se vratio na pravo mesto – rekao je Raosavljević.

Fudbaleri Zvezde pripreme za prolećni deo sezone počeće 8. januara.