ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIVA: “Odbili smo PET MILIONA EVRA za Radonjića, nema konkretne ponude za Boaćija”

Zvezdan Terzić
Beta

Crvena zvezda je odbila ponudu od pet miliona evra za Nemanju Radonjića, odustala je od dovođenja veziste Mirka Ivanića iz BATE Borisova, a na njenu adresu još nije stigao nijedan konkretan zahtev za transfer napadača Boaćija, iako postoji veliko interesovanje za njega.

 

Sve te pikanterije u vezi s predstojećim prelaznim rokom otkrio je direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, u razgovoru za “Novosti”, uz obećanje, kako on voli da kaže zvezdaškoj javnosti, da su planovi da tim na proleće bude još jači nego što je bio jesenas, kada je briljirao na svim poljima.

 
Imali smo konkretnu ponudu od pet miliona evra za Radonjića, jedan nemački bundesligaš pokazao je veliko intereseovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač, čije vreme tek dolazi i koji će imati još mnogo toga da pokaže – istakao je Terzić za “Novosti”.

U centru pažnje ovih dana su priče oko odlaska golgetera Ričmonda Boaćija. A, Terzić je pojasnio situaciju oko navoda pojedinih medija da su klubovi iz Kine spremni da plate za njega čak 11 miliona evra…

Za Boaćija još nemamo nijednu konkretnu ponudu. Postoji zasada ogromno interesovanje klubova iz Engleske, Francuske, Španije i Kine. Međutim, sva ta priča i “gađanje” brojkama od sedam, osam, 11 miliona evra su gluposti. Nismo još ni sa kim konkretno pričali o njegovom transferu. Boaći će otići ako bude dobio konkretnu ponudu, potpisao je letos ugovor na tri godine i mi nigde ne žurimo. Nećemo ga prodavati po svaku cenu, naglasio je Zvezdin direktor.