Bogdanović, Teodosić, Pantelić i najbliži prijatelji pružaju podršku Đokoviću

Košarkaši Srbije pružaju podršku Đokoviću dok se oporavlja od povrede lakta. Najbolji srpski teniser će se usredu 14.30 na konferenciji za medije obratiti novinarima i saopštiti odluku o dužini pauze, a slobodno vreme u Beogradu iskoristio je da se vidi sa Milošem Teodosićem i Bogdanom Bogdanovićem.

Novak je izašao na večeru s dobrim prijateljima iz košarkaške reprezentacije u jednom novobeogradskom restoranu, a tu su bili i Teov kum Marko Pantelić, kao i Noletov najbolji drug Neven Marković.

Četvrti reket planete stigao je u Beograd u subotu, posle pregleda u Torontu, a u prethodnim danima se konsultovao i s našim lekarima. Pregledao ga je doktor Dejvis kup tima Srbije Zdeslav Milinković, a savetovano mu je da pauzira najmanje šest nedelja, što znači da će propustiti Ju-Es open, koji počinje 28. avgusta, odnosno celu američku turneju.

U tom slučaju izgubiće dosta bodova, jer neće braniti titulu na Rodžer kupu, odnosno finale u Njujorku, ali to mu trenutno uopšte nije važno.

Jedna od opcija je da Đoković već sad završni sezonu, potpuno zaleči lakat i onda od novembra počne sa pripremama za sledeću godinu. Takve pauze su pravili Federer i Nadal prethodnih sezona i nije isključeno da se naš igrač odluči na radikalan potez, po cenu velikog gubitka bodova.

Srpski teniser je došao do faze u kojoj ne može da servira i udara forhend, a tokom perioda rehabilitacije neće moći da radi s reketom. Ipak, moći će da održava kondiciju.

Novak u Beogradu boravi bez trudne supruge i sina, a uskoro bi trebalo da se vrati kod njih u Monte Karlo. Jelena treba da se porodi krajem avgusta.loading...