Zvezdin trening pred Barsu: Dangubić veruje u iznenađenje, Lazić radio odvojeno od ostatka tima

Ekipa Crvene zvezde u sredu je odradila večernji trening dan pred veliki duel sa Barselonom u okviru 11. kola Top 16 faze Evrolige.

 

Crveno-beli su u opuštenoj atmosferi spremili taktiku za katalonskog giganta koji je takođe večeras u Areni odradio svoj trening.

Izabranici Dejana Radonjića su odradili standardne vežbe kao pred svaki duel, a svoje utiske nakon treninga izneo je Nemanja Dangubić.

– Dolazi nam kvalitetan tim. Čeka nas težak zadatak. Barsa je iskusna i napadački talentovana ekipa. Moraćemo da odgovorimo pre svega odbranom – rekao je Nemanja Dangubić.

Crveno-beli dočekuju Barselonu sa učinkom od tri pobede i sedam poraza, što je ponovo otvorilo priču o eventualnom plasmanu u narednu rundu.

– Igramo meč po meč. Vezali smo dve pobede. Stvorila se priča oko Top 8. Sigurno nam je želja da pobeđujemo. Treniramo maksimalno, pokušaćemo da iznenadimo Barsu – dodao je Dangubić.

Zanimljivo je da su odvojeno od ostatka ekipa radili najmlađi, a među njima je bio i supertalentovani Aleksa Radanov koji je debitovao za seniorski tim u ABA ligi.

 
 


Pored „klinaca“, odvojen je bio i Branko Lazić koji je povređen i radi po posebnom programu. Borbeni bek neće igrati protiv Barselone.

Igrači Barselone su izašli na parket Kombank Arene oko 20 časova, a španskog giganta je predvodio oporavljeni Huan Karlos Navaro.