Zvezdini klinci sjajni na turniru u Lisabonu

Omladinski pogon Crvene zvezde učestvovao je u Lisabonu u sada već tradicionalnoj manifestaciji “Fudbal za prijateljstvo” kompanije Gazprom, uoči večerašnjeg finala Lige šampiona.

Mlade nade Crvene zvezde i srpskog fudbala ovom prilikom su se takmičile na turniru u uličnom fudbalu i ostavile odličan utisak.

Crveno-beli su ostvarili ubedljive pobede protiv kijevskog Arsenala (6:2), Varsovije Varšave (6:0), Galatasaraja (8:2), i na kraju izgubili rezultatom 3:2 u finalu od domaćina Benfike, i to posle gola koji su primili u poslednjim sekundama meča.

– Oduševljen sam svime što su predstavnici Srbije, mladi fudbaleri Crvene zvezde i deca Evrope imali priliku da dožive na Forumu ove izuzetne akcije. Poneti toliko sjajnih iskustava iz Lisabona, upoznati nove prijatelje kroz toliko zanimljivih sadržaja, pratiti impozantno Finale Lige šampiona na Stadionu Benfike – ostvarenje je sna ne samo deci koja su glavna inspiracija i nosilac “Fudbala za prijateljstvo” nego i svima nama, koji smo ih pratili tokom ovog magičnog vikenda u Lisabonu – izneo je svoje impresije Ivan Ivanović, Ambasador projekta za Srbiju.