Zvezdini rezervisti sa tri komada ispratili goste na Kosovo

U prijateljskom meču na pomoćnom terenu Marakane Crvena zvezda je savladala Trepču sa 3:0.

U prijateljskom testu i proveri rezervnih snaga Crvena zvezda je danas savladala ekipu Trepče sa 3:0. Utakmica zamišljena kao pre svega lepo druženje sa gostima sa Kosmeta poslužila je treneru crveno-belih Slaviši Stojanoviću da proveri formu igrača koji su u prethodnom periodu bili u drugom planu.

Na kraju, domaćin je zabeležio sigurnu pobedu od 3:0 golovima Savićevića u 16. minutu, Milunovića u 32. iz penala i Ifeanija Onjila u 60. minutu.

Pred blizu 1.000 gledalaca na pomoćnom terenu Marakane, Crvena zvezda je dominirala čitavim tokom utakmice. Ton igri domaćina davali su po stažu najiskusniji Vukan Savićević i Luka Milunović strelci prva dva gola, kao i kapiten omladinskog tima Marko Grujić.

Vezista rođen 1996. godine pružio je odličnu partiju posebno u prvom poluvremenu, kada je bio siguran u pasu i jednostavnim rešenjima omogućavao kreiranje Zvezdinih napada. Rezultat bi bio i ubedljiviji da skupo plaćeni Ifeani Onjilo ponovo nije imao svoj „skupi šou”. Nigerijac je promašio nekoliko „mrtvih” šansi, što je publiku u Ljutice Bogdana nagnalo da ironičnim aplauzima proprati njegov konačan pogodak u 60. minutu.

Zanimljivo je apostrofirati da je Peruanac Migel Arauho u prvom poluvremenu igrao na poziciji zadnjeg veznog i pružio solidnu partiju. Takođe, pored Grujića pohvale je zaslužio mladi štoper Vukašin Jovanović koji je kao i nedavno protiv Dorćola delovao prilično sigurno, a u nastavku je rotirao poziciju sa pomenutim Arauhom i prekomandovan je u vezni red.

CRVENA ZVEZDA – TREPČA 3:0

Strelci: Savićević u 16′, Milunović u 32′ iz penala, Onjilo u 60′

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Nenadić, Martinović, Jovanović, Cilinšek, Arauho, Kovačević, Grujić, Savićević, Milunović i Onjilo.
Rezerve: Manojlović, Ristić, Tošić, Iličić, Brajović, Zukanović.
TREPČA: Vakić, Mašić, Milovanović, Andrić, Vučković, Lazić, Karamatić, Aritonović, Đokić, Đurić, Popović.
Rezerve: Radovanović, Miletović, Radović, Marić, Marković, Uljarević, Ilić, Pavićević, Milosavljević.