A SAD ADIO: Mašinovođa je povukao sirenu, ZAČULA SE PESMA i sa Glavne železničke stanice krenuo je POSLEDNJI VOZ ZA BAR (VIDEO)

Glavna železnička stanica u Beogradu od 1. jula ove godine će biti zatvorena što znači da je sinoć sa tog mesta u 21:10h krenuo poslednji voz za Bar. A Beograđani su ga ispratili u sećanje sa stilom!

Printscreen

Glavna železnička stanica u Beogradu od 1. jula ove godine će biti zatvorena, a saobraćaj će biti obustavljen i na pruzi Glavna stanica – Pančevački most. To znači da će od idućeg meseca u potpunosti bti obustavljen železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra.

Prema novoj organizaciji saobraćaja, međunarodni vozovi za prevoz putnika, koji su planirani da saobraćaju između Beograda i Bara, od danas polaziće iz železničke stanice Topčider ka Crnoj Gori i iz Bara dolaziti u železničku stanicu Topčider.

A to znači da su Beograđani sa “stare” Železničke stanice u centru Beograda sinoć ispratili poslednji voz za Bar.

Bilo je 21.10h kada se, osim piska lokomotive, stanicom prolomila i pesma “A sad adio”.

A svi koji su ikada sa ovog mesta kretali na more neće moći da zadrže suze na ovu scenu. Jer, nekako je setno-istorijska, zar ne?

Za uspomenu, Glavna Železnička stanica Beograd, 21:10, 15.6.2018. poslednja otprema voza broj 433, na relaciji Beograd- Bar: