Ako krećete na put NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Saobraćaj pojačanog intenziteta, zadržavanja na granicama VIŠESATNA!

Saobraćaj u Srbiji pojačanog je intenziteta zbog kraja radne nedelje i turističke sezone, a veći broj vozila predviđen je tokom dana na putevima ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

BETA

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno se čeka oko 30 minuta. Na izlazu iz Srbije ne prelazu Gostun putnička vozila čekaju oko 120 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima Srbije.

Danas, 13. jula završavaju se radovi održavanja na deonici puta od petlje “Sava Centar” do petlje “T6-skretanje za Novi Sad”, u smeru Beograd-Šid, a u toku radova, na tom delu puta, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Do 27. jula naplatna stanica “Žednik” biće zatvorena u smeru ka Horgošu zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu E-75. Alternativno isključenje s autputa je naplatna stanica “Bačka Topola”.

Radovi su u toku na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.loading...