AKO NEŠTO ZABORAVITE DA KUPITE NIJE SMAK SVETA: Evo koje beogradske pijace RADE na Uskrs!

Pijaca
Dnevno.rs/Ivana Tešić

Za Uskrs 8. aprila radi pet pijaca u Beogradu, a u petak i subotu rade sve od 6 do 19 časova.

 

Gradske pijace će u petak i subotu, 6. i 7. aprila, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a ostalih dana, za vreme uskršnjeg praznika, imaće prilagođeno radno vreme, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.

Zelene pijace u nedelju, 8. aprila, na Uskrs neće raditi, osim pijaca „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode”, „Dušanovac” i „Gornja Varoš”. One će raditi od 6 do 13 časova, dok će u ponedeljak, 9. aprila, sve pijace raditi skraćeno od 6 do 13 časova.

Garaža na pijaci „Zeleni venac” neće raditi u nedelju, 8. aprila, a svim ostalim danima radiće po redovnom radnom vremenu.

Otvoreni tržni centar – „Novi Beograd” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće po redovnom radnom vremenu od 8 do 16 časova, dok u nedelju i ponedeljk, 8. i 9. aprila, neće raditi.

„Dušanovac” – prodaja iz vozila u petak, subotu i ponedeljak radiće od 22 do 6 časova, dok će se na Uskrs, 8. aprila, prodaja vršiti od 00 do 6 časova.

„Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće uobičajeno, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi.

Tržni centar „Krnjača” (cvetna pijaca) na Uskrs, 8. aprila, neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.loading...