AKO PREPOZNAJETE OVOG ČOVEKA, ODMAH JAVITE POLICIJI: Prevario desetine ljudi NA OVAJ NAČIN

Osumnjičeni
MUP Srbije

Kako se sumnja, M. M. je od oštećenih tražio da mu na ime troškova obezbeđenja posla, lekarskog pregleda ili radne vize, preko računa ili na ruke, isplate iznose od 10.000 do 68.000 dinara.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su M.M. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je doveo u zabludu više od 20 oštećenih pod izgovorom da će im obezbediti posao u inostranstvu i na taj način sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko 700.000 dinara.

Postoje osnovi sumnje da je M.M. oštećene, lažnim prikazivanjem činjenica, dovodio u zabludu da im preko preduzeća, čiji je navodni vlasnik, može obezbediti posao u inostranstvu za kuvare, vozače, varioce, pomoćne radnike…

Kako se sumnja, M.M. je od oštećenih tražio da mu na ime troškova obezbeđenja posla, lekarskog pregleda ili radne vize, preko računa ili na ruke, isplate iznose od 10.000 do 68.000 dinara.

Imajući u vidu da postoji sumnja da ima još oštećenih, Policijska uprava za grad Beograd pozivaju oštećene, koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, da se jave na telefone 011/279-84-11 i 011/279-84-12.

Osumnjičeni M.M., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prevara, uz krivičnu prijavu priveden je Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.