Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će lično prodavati prve avionske karte Er Srbije za Njujork, na Sajmu turizma u Beogradu.

 

Vučić je novinarima u Beogradu rekao da će i on leteti za Njujork u junu, bez obzira da li dobije izbore na proleće, jer je, kaže, doprineo tim letovima.

– Za koji dan je Sajam turzima, prodaćemo prve karte Er Srbije za Njujork, u junu letimo za Njujork. I ja ću da letim svakako, čak i ako izgubim izbore, ima da letim, znam da sam bar malo doprineo tome – rekao je Vučić.

Upitan kako komentariše medijske napise u Hrvatskoj o tome da je Srbija preotela te letove Hvatskoj, Vučić je odgovorio da Srbija nije nikome ništa preotela, već da se samo ponašala ozbiljno i odgovorno.

NEKA MIROSLAVA MILENOVIĆ DOVEDE SAUDIJCE U SRBIJU

Vučić je istakao da bi bilo dobro da predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović dovede Saudijce za koje radi u Srbiju.

Povodom tvita Milenovićeve, objavljenog posle navoda da ona radi sa Saudijcima, u kojem je navela da su Arapi Vučićeva “braća po pasošu”, Vučić je rekao da nije imao priliku da pročita šta je Milenovićeva napisala, da je mogla slobodno i telefonom da mu se obrati, a da Arapi jesu njegova braća.

On je dodao da ne zna da li je saradnja Milenovićeve sa Saudijskom Arabijom sukob interesa, a da, što se njega tiče, slobodno dovede “svoje” Saudijce u našu zemlju.

– Arapi su moja braća apsolutno i, kao i svi ljudi, dobrodošli su i ti Miroslavini Saudijci u Srbiji – dodao je Vučić.

On je istakao da će odmah da primi svakog Saudijca koji želi da investira u Srbiju, kao i da će svima koji žele nešto da urade u Srbiji dati srpski pasoš.

– Sve normalne zemlje sveta daju svoje pasoše ljudima koji daju doprinos. Ko god hoće da učini nešto za našu zemlju, mi ćemo da mu damo pasoš – poručio je premijer i rekao novinarima da sada preko društvenih mreža poruče Milenovićevoj neka slobodno dovede njene Saudijce u Srbiju.loading...