ALEKSANDAR VUČIĆ PRIMIO VAKCINU! Kamere škljocale, evo kako je to IZGLEDALO (FOTO+VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rudnu Glavu gde se vakcinisao protiv virusa korona u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja "Dr Veroljub Cakić" Majdanpek.

Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić je primio kinesku Sinofarm vakcinu. Za tri nedelje biće revakcinisan. Pre vakcinacije izmeren mu je pritisak.

“Primio sam vakcinu i odlično se osećam. Hvala našim divnim zdravstvenim radnicima na svemu što rade za naš narod i Srbiju. Hvala našoj kineskoj braći. Neophodno je da se vakcinišemo u što većem broju kako bismo se što pre vratili normalnom životu”, napisao je predsednik na instagramu.

Ispred Zdravstvene stanice okupljeni su građani, od kojih će neki takođe danas biti vakcinisani.

Predsednik će sa građanima, nakon vakcinacije, kratko porazgovarati, a posetu Rudnoj Glavi iskoristiće i da se sastane sa predstavnicima lokalne samouprave Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave.

Na teritoriji cele opštine Majdanpek, koja ima 16.000 stanovnika do danas je vakcinisano nešto manje od 5.000, a u samoj Rudnoj Glavi vakcinu primio je 161 građanin.

Za danas je u Rudnoj Glavi prijavljeno 150 da primi vakcinu, a prema podacima Zdavstvene stanice od jutros je to učinilo više od 50 njih.

Vakcinaciju predsednika u Rudnoj Glavi prati veliki broj medija, među kojima su kineski C CTV, agencija Sinhua, Rojters i drugi.

Oglasila se DOKTORKA KOJA ĆE VAKCINISATI VUČIĆA: “Sa predsednikom radimo kao i sa svim ostalim pacijentima”