ALEKSANDAR VUČIĆ ZA DAN ZALJUBLJENIH U KLUBU ZA STARE: Evo šta je poklonio jednom bračnom paru

Vučić
Beta

Vučić je, tokom posete zemunskom Dnevnom centru i klubu za stare "Dragiša Ćirić", kazao da je zahvaljujući penzionerima zaustavljeno propadanje Srbije.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su penzioneri zaslužni za sve dobre rezultate koje je Srbija ostvarila u prethodnom periodu.

Vučić je, tokom posete zemunskom Dnevnom centru i klubu za stare “Dragiša Ćirić”, kazao da je zahvaljujući penzionerima zaustavljeno propadanje Srbije.

– Naročito sam zahvalan penzionerima, jer vi ste pravi junaci. Vašom žrtvom zaustavljeno je propadanje Srbije i počeli smo da se dižemo, vi ste obezbedili uslove da imamo više investicija i radnih mesta –  kazao je premijer.

 

Kako je naveo, penzije su danas redovne i biće “samo veće”.

– Mi se ne igramo time da penzije kasne 15 ili 20 dana, ne igramo se sa inflacijom i pošteno kažemo ovo smo uzeli od vas da bi izbegli bankrot – rekao je Vučić.

Čestitajući korisnicima centra Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih, Vučić je najavio daće još tri centra slična ovom u Zemunu biti otvorena.

 

– Uložili smo 860 miliona dinara u ove klubove i imaćemo ih pet –  rekao je Vučić koji je zemunskom klubu poklonio DVD plejer.

Vučić je uručio i nagradu bračnom paru Arić koji slavi 60 godina braka. Nakon toga premijer je sa korisnicima kluba odigrao i partiju šaha.

 

Zajedno sa Vučićem klub za stare posetili su i gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin.