ALEKSIĆ NASTAVLJA DA SE BRANI: Pred sudom se pojavio sa NEOČEKIVANOM podrškom

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu gde će danas nastaviti da iznosi svoju odbranu.

Printscreen

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše: „Verujemo Mileni Radulović“.

On je u sud stigao iz kućnog pritvora u kom je od 10. septembra prošle godine nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor.

Slike možete pogledati OVDE.