AMERIKA OSUĐUJE KLINTONA: Bivši predsednik zadremao na sahrani, a kada se pojavila atraktivna pevačica totalno izgubio kontrolu! (VIDEO)

Pevačica Arijana Grande nastupila je na sahrani Arete Frenklin u Detroitu. Ispred nje je sedeo bivši američki predsednik Bil Klinton koji je tokom ceremonije uglavnom dremao i izgledao kao da se jako dosađuje, ali kada je Arijana počela da peva, nastale su čudne fotografije.

Beta/AP

Dok je Arijana pevala “You Make Me Feel Like A Natural Woman” kamere su snimile Klintona kako s velikom pažnjom posmatra svaki njen pokret, a onda je počeo i da je odmerava od glave do pete.

“Odvratno… Pogledajte kako Bil Klinton odmerava Arijanu Grande dok peva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte da ne povratite”,

“Bil bi opet sve rizikovao zbog Arijne”,

“Neke stvari se nikad ne menjaju”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Među komentarima o Bilovom merkanju odmah su se pojavile primedbe da je “Arijanina haljina bila previše kratka za sahranu”. I na kraju je teško ostati ravnodušan na fotku na kojoj se Hilari Klinton pozdravlja s pevačicom.

Areta Frenklin sahranjena je u petak u svom rodnom gradu Detroitu, a sahrana je trajala pet sati.

Pogrebnu povorku, u kojoj su bile brojne poznate ličnosti, pratilo je 140 ružičastih “kadilaka” u znak sećanja na njen hit “Freeway of Love”.