AMSS: Saobraćaj jutros umerenog intenziteta

Stanje na putevima
Dnevno.rs/Petar Marković

Sa izmenama u saobraćaju treba računati jedino na deonicama gde ima radova, kako na redovnom održavanju i sanaciji, tako i na izgradnji novih deonica, navodi se u saopštenju AMS S.

 

Prema prognozi meteorologa, pre podne će biti pretežno sunčano, od sredine dana na jugozapadu i zapadu a posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najviša temperatura od 21 do 24 stepena.

 
AMSS podseća da će do 27. aprila u periodu od sedam do 17 sati izvoditi radovi na kolovoznoj konstrukciji u krajnjem levom prolazu kroz čeonu naplatnu stanicu “Sirig” na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Zmajevo – petlja Novi Sad u smeru ka Subotici.

Kako je najavljeno, Biciklistički savez Srbije organizuje danas Međunarodnu biciklističku trku pod nazivom “Beograd- Banja Luka I” na trasi Beograd-Bjeljina.

Zvanični start trke je u 13 sati u Beogradu, a učesnici trke će se kretati na relaciji: Beograd – Ostružnica – Umka – Barič – Obrenovac – Ušće – Šabac – Bogatić – Badovinci – GP Pavlovića Most, gde je i završetak ove trke kroz Srbiju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.