Ana Brnabić se ZAHVALILA TRAMPU, a ODGOVOR predsednika SAD bila je samo JEDNA REČENICA O SRBIMA

Prema pisanju beogradskih medija, američki predsednik Donald Tramp je, u kratkom razgovoru s premijerkom Anom Brnabić, rekao da su Srbi dobar narod.

Tramp Srbija
Kolaž

Brnabićeva je zahvalila predsedniku SAD na promeni odnosa aktuelne administracije u Vašingtonu prema Srbiji i razumevanju za stavove naše zemlje po pitanju KiM, a prvi on je na to, bar kako pišu mediji, uzvratio rečima – Srbi su dobar narod.

Predsednica Vlade je u ponedeljak veče prisustvovala tradicionalom prijemu koji predsednik SAD priređuje uoči početka Generalne debate u Skupštini UN, a u četvrtak će se obratiti predstavnicima zemalja članica.

Kako “Novosti” prenose, Amerika je spremna da se kosovsko pitanje “preispita” i ako Beograd i Priština postignu dogovor, oni će ga prihvatiti. “Blic” takođe prenosi da je Tramp i lično potvrdio promenu američke politike prema kosovskom pitanju i relaksiranje odnosa prema srpskoj strani.

List navodi da je predsednica Vlade u kratkom i srdačnom razgovoru zahvalila Trampu na promeni stava njegove administracije po pitanju Kosova, na šta joj je on kratko poručio: “Good people”.loading...