ANA BRNABIĆ ŠOKIRALA: “Palma me je zvao na bunga-bunga žurke! To su one žurke…”

U novogodišnjem intervjuu za Kurir pre četiri godine premijerka Srbije Ana Brnabić, tada ministarka u državne uprave i lokalne samouprave, govorila je i o svom odnosu sa Draganom Markovoićem Palmom i otkrila je da je pozivana da se pridruži njegovim bunga-bunga žurkama.

Printscreen/Kolaž

Kako joj je Dragan Marković Palma objasnio na tim žurkama se zabavlja.

“Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima”, ispričala je tada Ana Brnabić.

Deo ovog intervjua za Kurir:

Kakav je vaš odnos sa Draganom Markovićem Palmom?

“Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama”, ispričala je premijerka.

A šta su bunga-bunga žurke?

“To sam i ja pitala. Objasnio mi je. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima”, rekla je Ana Brnabić.

Kako ga doživljavate?

“Imamo potpuno različite vrednosti, ali o poslu, naravno, možemo da se dogovorimo. Ne moramo svi da imamo ista razmišljanja. Rekla sam, dokle god nema verbalnog i fizičkog nasilja, sve je OK”, objasnila je i izdanju Kurira od 30.12.2016. Ana Brnabić.

Šta su bunga-bunga žurke?

Zgodne, često veoma mlade žene obučene u kostime časnih sestara, ali i policajki. Oko njih brdo hrane i još više pića. I naravno, droge.

„Prilikom prvog dolaska u vilu dobila sam 2.000 evra u gotovini lično od Berluskonija, koji je tada rekao: ‘Bez uvrede’. Te noći videla sam dve mlade žene u crnim tunikama, s belim velovima i krstovima kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće“, piše Nova.rs.

Ovako je pre devet godina čuvene razvratne privatne žurke koje je organizovao Silvio Berluskoni u svojoj vili opisivala Nikol Mineti, zubarka italijanskog političara. Sam termin „bunga-bunga“ nastao je 2010. kad je Berluskoni optužen da je imao seks s maloletnom prostitutkom, što je došlo i do suda, na kome se Italijan branio rečima da nije znao da je prostitutka maloletna.

Ana Brnabić 4 godine zna za Palmine bunga-bunga žurke

Prema rečima Ane Brnabić, slične žurke organizovao je i Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine.

Četiri godine kasnije stiže jezivo svedočanstvo jedne od osoba iz neposredne blizine Dragana Markovića, koji tvrdi da je Palma godinama organizovao žurke s maloletnim devojčicama kojima su pristustvovali brojni biznismeni, ali i političari.

Na listi onih koji nisu odbili poziv za zabavu i opuštanje u organizaciji Dragana Markovića Palme je i Ivica Dačić, lider SPS-a i sadašnji predsednik Skupštine Srbije, jedan od najvernijih partnera Srpske napredne stranke. Kao istaknuto ime iz vrha političke scene ističe se i ime Aleksandra Antića.

Svedočenje o Palminim skaradnostima

Nakon prošlonedeljne najave, Marinika Tepić juče je objavila anonimno video svedočenje o tome kako se šef Jagodine Dragan Marković Palma zabavlja i kako animira svoje partnere iz politike i biznisa.

“U tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše estradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 17 godina. Ljudi koji su dolazili s njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je neimenovani muškarac koji je radio u jednom od hotela u kojima su se dešavale žurke na kojima su podvođene devojčice.

Palma se brani napadima, Tužilaštvo otvara predmet “Palma”

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

Palma je demantovao navode koje je iznela Marinika Tepić i anonimni svedok.

“Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila”, rekao je Marković.

Palma tvrdi da je OTKRIO IDENTITET “TAJNOG SVEDOKA”: On ga je optužio za PODVOĐENJE DEVOJČICA?! (FOTO)