“ANDREJ NEMA JAVNU FUNKCIJU”: Aleksandar Vučić objasnio ČIME SE TAČNO BAVI NJEGOV BRAT

vucic
printscreen

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da njegov brat Andrej nema javnu funkciju već da je samo član Glavnog odbora SNS-a.

– Andrej Vučić je od početka sa nama u stranci i član je Glavnog odbora. Ne znam da li je još bilo čega, ali mislim da je samo član Glavnog odbora i ničega više. Nikakvu javnu funkciju nema – kazao je predsednik Srbije u intervjuu za “Insajder” koji je sinoć emitovan na Prvoj televiziji.

NA SPISKU DONATORA SNS-a I SOCIJALNI SLUČAJEVI?! Aleksandar Vučić objasnio kako je to moguće

Vučić je kazao da njegov brat nikada ništa nije ukrao niti uzeo na bilo koji način ali da i pored toga ne prestaju pokušaji da bude predstavljen kao kriminalac.

– Sve naše opštinske odbore obiđe bar dva ili tri puta godišnje, teško je naći tako marljive ljude. Kad je bio izubijan, televizija N1 je krenula u hajku da je on zapodenuo nešto, a naravno da nije. Andrejeva greška je u tome što je napisao jedno javno pismo gde je napisao da mu ne trebaju (Majkl) Devenport ili (Saša) Janković već da ga zanimaju samo organi ove zemlje – kazao je Vučić.

 

VUČIĆ IZGUBIO STRPLJENJE GOSTUJUĆI U INSAJDERU: Evo šta je predsednik rekao o svojim OBEĆANJIMA i “Beogradu na vodi”

Upitan na šta je mislio kada je posle napuštanja Srpske radikalne stranke 2008. godine rekao da će pomagati bratu “u vodđenju firme”, s obzirom na to da se kasnije u javnosti pojavila informacija da je sa lažnom ličnom kartom Andreja Vučića osnovana firma “Asomakum”, predsednik Srbije je kazao da su on i njegov brat “planirali” da se bave privatnim poslom ali da to ipak nisu učinili.

– Mi smo planirali da se bavimo privatnim poslom, pa nismo zato što sam ušao u politiku ponovo – rekao je Vučić.

Kompletan intervju možete progledati ovde: