Pitali smo vas KAKO JE DRŽAVA REAGOVALA NA LEDENI TALAS… Više od polovine ispitanih imalo je ISTI ODGOVOR

Anketa
Pixabay.com/Dnevno.rs/Kolaž

Snežna drama koja je nedavno zadesila Srbiju trajala je više od mesec dana, tokom kojih se naše stanovništvo suočavalo sa niskim temperaturama, snegom, jakim vetrom, poledicama, ledenom kišom... Bilo je i dosta povreda, kao i saobraćajnih nesreća.

 

Intenzivne snežne padavine, uz vrlo niske temperature, obeležile su početak 2017. godine i dovele do teških okolnosti za celu zemlju, ali i ostatak regiona. U nekim opštinama bila je proglašena i vandredna situacija nakon što je zemlju prekrio snežni pokrivač, inače dvostruko viši od proseka najvećih debljina snega za januar i februar.

Posledica je bilo – sneg je odneo nekoliko života, zbog poledica bilo je dosta preloma, dok se broj saobraćajnih nesreća znatno povećao.

Kako je narod zadovoljan reakcijom države na ove vremenske neprilike? Odgovor smo potražili upravo kod vas!

Redakcija portala Dnevno.rs je tokom prethodnog perioda sprovela anketu. Pitali smo vas: “Da li ste zadovoljni kako je država reagovala na hladni talas i sneg?”, a evo šta ste vi odgovorili.

Čak 45% glasača izrazilo je nezadovoljstvo povodom reakcije države, smatrajući da je vladao potpuni haos. Ako se u obzir uzme i to da je “putare opet iznenadio sneg u januaru” što je mišljenje 20 odsto naših čitalaca, može se reći da ukupno 65% anketiranih ima negativan stav o tome kako je država reagovala.

U nastavku pogledajte ostale rezultate ankete:

 

Da li ste iznenađeni ovakvim rezultatima?loading...