APELACIONI SUD ODLUČIO: Jelenin ubica nije pronađen, a evo ŠTA ĆE BITI SA ZORANOM MARJANOVIĆEM

Apelacioni sud u Beogradu odlučivao je po žalbama branitelja Zorana Marjanovića.

Zoran Marjanović
Print screen/You Tube

Odlučeno je da se Marjanoviću ukine pritvor, ali je Apelacioni sud svoju odluku sada prosledio Višem sudu u Beogradu, koji će doneti konačnu odluku o puštanju Marjanovića, saznaje Alo!.Odlučeno je da se Marjanoviću ukine pritvor, ali je Apelacioni sud svoju odluku sada prosledio Višem sudu u Beogradu, koji će doneti konačnu odluku o puštanju Marjanovića, saznaje Alo!.

Osmog juna je poslednji put Marjanoviću produžen pritvor na mesec dana.

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, se već 10 meseci nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

Ni posle dve godine nije rešeno misteriozno ubistvo pevačice „Granda“, koja je pronađena mrtva 3. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, u beogradskom naselju Borča.