APSOLUTNI HAOS U BEOGRADU: Tuče, sudari, autobusi mileli, vozači otvorili vrata i REKLI PUTNICIMA DA IDU PEŠKE (FOTO)

Gužva
Beta/MILOS MISKOV

U Beogradu je u popodnevnim satima došlo do saobraćajnog kolapsa kome su doprinela i dva inicidenta, na uglu Resavske i Nemanjine u centru grada i na Voždovcu.

 

Oko 16.45 na uglu Resavske i Nemanjine pešak je napao vozača autobusa na liniji 31, dok je oko 16.30 kod tržnog centra Stadion na Voždovcu došlo do manje saobraćajne nezgode, rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

U saobraćajnoj nesreću na Voždovcu nije bilo povređenih, a pričinjena je manja materijalna šteta, naveli su u MUP-u. Posle incidenta u centru grada, vozač autobusa i pešak su u Urgentnom centru, dodali su u MUP-u čiji predstavnici utvrđuju šta se i kako dogodilo.

Zbog incidenta u centru grada saobraćaj, koji se ionako otežano odvija zbog radova na Slaviji, potom je potpuno blokiran, a kolapsu je doprineo i sudar na Voždovcu.

Sugrađanima je u tom intevalu od Trga Republike do Resavske autobusom trebalo oko 25 minuta, preneli su Beti putunici. Jedna Beograđanka je rekla da je ušla u autobus 26 na Trgu Republike i da joj je do Resavske trebalo 25 minuta, posle čega je vozač otvorio vrata i posavetovao putnicima da nastave pešice jer je saobraćaj u Belevaru kralja Aleksandra bio potpuno obustavljen. Prethodno su joj, kako je rekla Beti, savetovali da ne ulazi u autobus na liniji 31, pa je zato ušla uvozilo na liniji 26.

Svakog petka popodne inače u Beogradu dolazi do velikih saobraćajnih gužvi zbog početka vikenda i velikog broja ljudi koji odlaze iz grada ili dolaze u prestonicu.