ATAK NA BATAK: Svi snimci “ZAMALO TUČA” IZ LIDL-a o kojima danas priča region (VIDEO)

Otvaranje nemačkog trgovinskog lanca Lidl izmamilo je hiljade potrošača širom Srbije koji su još u jutarnjim časovima zauzeli dobra mesta i što pre zakoračili u prodavnice. A zna se, gde je gužva tu uvek može da dođe i do malo gurkanja i povišenih tonova...

Dnevno.rs/kolaž

Računajući da će pre ostalih biti u prilici da pazare po sniženim cenama mnogi su zaboravili na pristojnost, a želja da se dođe do što povoljnijeg proizvoda bila je na momente jača od razuma.

Jedna od prodavnica “Lidla” otvorena je u Novom Sadu, gde su radoznali građani formirali redove još u ranim jutarnjim časovima. Upravo ovde je pala i prva megalomanska kupovina od pola tone šećera. Pravi haos nastao je kada se među narodom proširila neproverena informacija da će danas kilogram šećera koštati jedan dinar!

SRBI OD JUTROS PREPLAVILI LIDL: Evo šta se PRVO RAZGRABILO iako čak i nije NAJJEFTINIJE (FOTO GALERIJA)

Tada su neki od kupaca pokušali da zauzmu što bolju startnu poziciju pred juriš, zbog čega je došlo do koškanja i verbalnog sukoba, ali je veći incident sprečilo obezbeđenje.

Atak na batak

Nešto veća tenzija viđena je u prodavnici otvorenoj u Leskovcu gde je posebnu pažnju kupaca privukla cena piletine. Situacija se otela kontroli kada su se dve Leskovčanke uhvatile za isto pile.

Došlo je i do blago fizičkog kontakta, ali se sve završilo sa po nekoliko razmenjenih pogrdnih izraza.

“MENE NIJE SRAMOTA”: Pitali smo Beograđanku ZAŠTO ČEKA U REDU ISPRED LIDLA! Odgovor je TUŽAN

U Leskovcu se “batak više” tražio tokom čitavog jutra, a apokaliptične scene iz radnje brzinom munje proširile su se društvenim mrežama.

Pored piletine, pažnju je privukla i veoma povoljna cena banana, pa su pojedini kupci pazarili i do 10 kilograma ovog sezonskog voća.