Automobil udario dete kod Leskovca: Devojčica sa teškim povredama primljena u KC Niš

Petogodišnja devojčica teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi u selu Manojlovcu, u okolini Leskovca.

Pixabay.com

Ona je zadobila prelom butne kosti i manje hematome na glavi, a nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice transportovana je na Dečiju hirurgiju u Nišu.

– Dete je kod nas primljeno sa prelomom butne kosti i manjim hematomima po glavi, ali nije gubilo svest i relativno je u dobrom opštem stanju. Ono je nakon ukazane pomoći prevezeno na Dečiju hirurgiju u Nišu – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nezgoda se dogodila oko 11 časova kada je na devojčicu naleteo putnički automobil. Prema nezvaničnim saznanjima, dete je sa roditeljima bilo u gostima u ovom selu, a navodno je iznenada istrčalo na kolovoz.

Povređenu devojčicu su privatnim automobilom odmah povezli ka bolnici, a na tom putu preuzela je ekipa Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja koja im je stigla u susret.

Zvaničnih informacija iz leskovačke Policijske uprave nema, a tačne okolnosti pod kojima je došlo do ove nezgode biće poznate nakon što budu okončane sve uviđajne i istražne radnje.