BAKA COKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Žena koja je ubila investitora ostavila OPROŠTAJNO PISMO

Stojanka Stojanović poznatija kako baka Coka, koja je juče izvršila samoubistvo u svojoj prodičnoj kući u ulici Olge Jovanović na Zvezdari zarivši sebi nož u grudi, ostavila je oproštajno pismo.

policija
Pixabay.com

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama u pismu je navela da više nije mogla da izdrži pritsak pod kojim je bila konstantno zbog svega što se dešavalo i da moli svog sina sa kojim je živela da joj oprosti.

Naime, Stojanovićeva je nedavno puštena iz KBC Zemun gde se lečila od koronavirusa, zbog čega joj pripremno ročište koje je bilo zakazano za 2. decembar – odloženo.

Podsetimo, Slobodanka Stojanović tereti se da je 2. septembra 2018. nasred ulice na Zvezdari, sa nekoliko hitaca, ubila investitora Zorana Trifunovića. Stojanovićeva je ubrzo uhapšena, a ceo zločin snimile su nadzorne kamere sa obližnjeg objekata.

Na pomenutom snimku vidi se kako optužena hladnokrvno prilazi Trifunoviću na ulici, iz torbe vadi pištolj i puca u njega. Žrtva potom pada na tlo, nakon čega optužena još jednom puca u njega. Pretpostavlja se da je motiv ubistva dugogodišnji sudski spor između penzionerke i investitora, i to oko placa na kojem starica živi.

Inače, ubijeni investitor je od ranije poznat policiji i pravosudnim organima. Naime, Trifunović je bio hapšen, a protiv njega se vodilo i nekoliko krivičnih postupaka.

Trifunović je navodno presretao i ubeđivao da mu proda plac kako bi na tom mestu sazidao zgradu, navelo je mnoge da upravo penzionerku posmatraju kao žrtvu. Zato su mnogi ovo ubistvo videli kao herojski čin, a na Zvezdari su osvanuli i plakati, “Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović” i “Pravda za Coku”.

PRIČA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Baka Coka je ubila investitora na sred ulice, evo šta je čeka