“BEJBI BUM” U BOLNICI: Sve zaposlene babice istovremeno održavaju trudnoću

Zanimljiva situacija zadesila je glavnu bolnicu u Portlandu, Maine Medical Center, gde sve medicinske sestre babice u isto vreme očekuju bebu.

printscreen/facebook.com/Maine Medical Center

Ovaj “Baby Boom”, kako ga Amerikanci nazivaju, postao je viralan na internetu, a fotografija na kojoj osam od ukupno devet trudnih medicinskih sestara ponosno pokazuju svoje stomake brzo je preplavila društvene mreže i nasmijala ljude širom sveta.

Jedna od babica čak očekuje blizance, a sve će se poroditi u periodu između aprila i jula.

– Zaista je posebno dolaziti svaki dan na posao i gledati kolegice koje isto kao i vi svakodnevno posmatraju kako im stomaci rastu. Razgovaramo o našim iskustvima i zajedno prolazimo kroz drugo stanje – kazala je jedna od sestara Amanda Spir za “Women’s Health” magazin.

Druga sestra, Samantha Giljio, koja očekuje drugo dete kazala je da je zadovoljstvo svedočiti situaciji u kojoj se sve kolegice brinu jedna o drugoj.

Mnogi su putem društvenih mreža prokomentarisali kako se ovakve situacije ne dešavaju slučajno, dok se drugi pitaju hoće li bolnica pokriti nedostatak babica kada sve odu na porodiljsko u isto vreme.